USLOVI KORIŠĆENJA

 

Hvala Vam što ste posetili www.sweetbluebery.com web sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje www.sweetbluebery.com web sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem www.sweetbluebery.com  web sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja, molimo Vas da napustite www.sweetbluebery.com web sajt.

Uslovima korišćenja utvrđuju se uslovi za korišćenje usluga i servisa  www.sweetbluebery.com od strane fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica. Uslovi korišćenja usluga i servisa su obavezujući za Ready Group i sve korisnike i primenjuju se na sve njihove međusobne ugovorne odnose, izuzev ako se ugovorom Sweet Bluebery i korisnik ne dogovore drugačije.

 

Osnovni podaci o firmi

NUCLEUS ENERGY DOO

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Zmaj Ognjena Vuka 20, Novi Sad, Republika Srbija

Matični broj: 20921609
PIB: 108044682
Šifra delatnosti: 2521

Telefon: +381 65 474 9999

Mail: sweet.blueberry211@gmail.com

Izjava o konverzijI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost
neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.’

Kontakt podaci – korisnički servis

Telefon: +381 65 474 9999

Mail: sweet.blueberry211@gmail.com

Pošta: PG MILENA DAKIĆ, Zmaj Ognjena Vuka 20, Novi Sad, Republika Srbija

Dostava robe i eventualna ograničenja

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 3 radna dana. 

Za sve porudžbine čija je vrenost preko 10000 din., dostava je BESPLATNA. Za sve porudžbine čija je vrenost manja od 10000 din. poštarinu plaća kupac od +320 din.

Ne morate da brinete da li proizvod koji želite imamo na stanju. Sve što je u ponudi u mogućnosti smo da isporučimo saglasno očekivanom roku isporuke. Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Na Vama je samo da odaberete, poručite i sačekate kurira za par dana na svojim vratima. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane naših komercijalista i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

*Napomena: Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte nas kako bi Vam poslali zamenu.

Kuriri pošiljke isporučuju svaki dan od 08 do 19h. Nedeljom, subotom i praznicima ne vrše isporuku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket da li slučajno postoje neka oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija oštećena u toj meri da je sadržaj ostećen ili nekompletan, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite telefonom na broj 069 133 11 96. Ukoliko paket nije oštećen preuzmite pošiljku i platite iznos računa uvećan za troškove dostave (u koliko vi plaćate troškove dostave).

Politika reklamacija

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sweet Blueberry je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

1) Ukoliko je isporučeni proizvod oštećen ili mu nedostaju neki delovi (nekompletan je) problem se mora evidentirati na licu mesta, ispred kurira, tako što ćete proveriti robu i ukoliko nešto nije u redu, odmah prijaviti neispravnost. Ukoliko kurir ne sačeka da proverite paket, rok za reklamaciju je 14 dana. Ukoliko je paket koji Vam je kurir dostavio oštećen možete odbiti pošiljku, ukoliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranje paketa dužni ste da reklamaciju prijavite u roku od 24h jer u suprotnom neće biti prihvaćena.

2) U slučaju reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda robu odnosite u maloprodaju gde ste proizvod kupili i gde ga možete reklamirati. Ako ste proizvod kupili preko web-a, kontaktirate nas na kontakt telefone koji se nalaze na našoj stranici kako bi se dogovorili o preuzimanju neispravanog uređaja i dostavili ga našoj službi reklamacija.

3) Ukoliko Vam proizvod koji ste poručili stigne oštećen prilikom isporuke, potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku službu koja je proizvod dostavila kako bi napravili zapisnik, a zatim nas obavestiti o tome.

4) Imate rok od 14 dana, od dana prijema, da vratite robu prodavcu, ukoliko iz nekih razloga niste zadovoljni. Kupac robu može da vrati samo uz RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA. Mi ćemo robu prihvatiti i izvršiti povraćaj novca, ako u tom periodu niste oštetili ili na bilo koji drugi način umanjili vrednost proizvoda. Potrebno je da nas o tome obavestite sweet.blueberry211@gmail.com . Povraćaj robe i novca ide o trošku kupca.

Zaštita privatnosti korisnika 

„U ime Sweet Blueberry obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih
naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i
podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim
običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške
kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima
kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni sweetblueberry (i poslovni
partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne
mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad
Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog
trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava
kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na
razlog vraćanja, sweetblueberry je u obavezi da povraćaj vrši isključivo
preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev
prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice“.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

AUTORSKA PRAVA

Sav sadržaj (tekstove, fotografije, audio i video materijale, baze podataka, programerski kod) na www.sweetbluebery.com web sajtu je u vlasništvu Sweet Blueberry. ili su na web sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela www.sweetbluebery.com web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju.

ZAŠTITA PODATAKA

Sweet Blueberry. se obavezuje da u granicama tehnički raspoloživih resursa, a u skladu sa svetskim priznatim standardima, preduzme sve mere u cilju zaštite integriteta podataka na www.sweetbluebery.com web sajtu, na korisničkim nalozima klijenata, kao i zaštiti integriteta podataka preuzetih od klijenata. Bezbednost www.sweetbluebery.comweb sajta kao osigurana je proverenim antivirusnim sistemima, naprednim firewall rešenjima, kao i konstantnim praćenjem i kontrolom servera.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Sweet Blueberry web sajt se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka drugim web lokacijama. Sve sadržaje na Sweet Blueberry web sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. Sweet Blueberry ne snosi odgovornost ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu posećivanjem linkova i stranica koje se ne nalaze na www.sweetbluebery.com web sajtu, kao i na dešavanja na koje objektivno ne može da deluje i koje su van tehničkih mogućnosti Sweet Blueberry. .

IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Sweet Blueberry zadržava pravo da bilo kada i bez dodatnog obaveštenja izmeni ove uslove korišćenja web sajta. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.sweetbluebery.com Korisnik se obavezuje da povremeno poseti www.sweetbluebery.comweb sajt i pročita ove uslove korišćenja kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama. Ukoliko korisnik nastavi da koristi web sajt i usluge Sweet Blueberry. nakon bilo koje nove verzije uslova korišćenja web sajta, podrazumeva se da je iste prihvatio kao važeće.